Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Laalalala


Jag kanske är ful

Men jag är fin ändå





Inuti




Fri vers av Tuva Lisa**
Läst 604 gånger
Publicerad 2007-02-23 19:17



Bookmark and Share


  sevenmoredays
Åh , fy farao va du är söt ditt lilla flickebarn .
Jag måste nog lägga till dig som skrivarvän! :)
2007-03-04

  Lillasyster F
Härlig dikt. Kort och innehållsrik.
Jag gillar den!
2007-02-28

    sötsnö
kort&goo :)
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Tuva Lisa**