Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar er. Alltid.

Ni kanske inte finns i livet längre
Men ni kommer aldrig lämna mig

Av så små djur som er
Lämnas det ändå ett stort tomrum

För så små djur som er
Gråter jag tills det inte längre går

 Ni har varit tillsammans sedan födelse
Och kanske var det bäst att vara tillsammans
Intill det sista också

 Jag kommer alltid minnas
Min sista stund med er
Och hur du, Eliz
La ditt huvud mot Tea

Innan båda slöt ögonen

 

R.I.P

Tea & Eliz.


Vare sig ni var små eller ej gjorde ni stort intryck i mitt liv.
Och ni var inte bara marsvin.
Ni var Tea och Eliz.




Fri vers av Tuva Lisa**
Läst 468 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-29 18:30



Bookmark and Share


    Johanna Ljunggren
Mkt fint skrivet!

Jag har haft tva marsvin, och en kanin som jag hade fran att jag var 6 ar till jag var 13. Hon var min basta van och foljde med mig overallt. Forsta gangen jag sag min far Grata var nar hon dog.

Tycker mkt om hur du delar upp dikten i korta men koncentrerade stycken som ar fyllda med mkt mening.
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Tuva Lisa**