Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tydligen var det inte bara mitt hjärta som brann


Jag sätter in kakan i ugnen

och precis då ringer det på dörren
jag öppnar

och
det är du

Jag säger "Hej"
 möter dina mörka vackra ögon
och får en kyss till svar

Bara efter nån minut hamnade vi i sängen
och jag lekte med dina mörka lockar
samtidigt som du viskade
små kärleksfulla ord

vi låg tätt omfamnade av varann
i vad jag tyckte var en evighet

det var en lång tystnat

tills du sedan sa:

 

Du.. Jag tror att ugnen brinner..




Fri vers av Tuva Lisa**
Läst 598 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-02 21:20



Bookmark and Share


  Tabes
Antiklimax och humor. Det gillar jag.
2008-04-15

  tjort
Vilken söt och oskuldsfull dikt! :)
2008-03-03

    Suzylu*
aahhw :D den e jättefin ju och slutet är bäst :)
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Tuva Lisa**