Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

texten messade upp sig totalt förra gåengen, den här gången också.

 

VARFÖR KAN MAN INTEBARA GÖRAvETT MELLANRUM??




Är du hel nu?

Älskling, minns du när vi träffades? 

Jag kände mig hel med dig i mina armar
Men älskling 

Hur skulle jag kunna veta att tomheten ekade inom dig
Hur skulle jag kunna veta

 Att du var sönderslagen 

och att alla bitar inte fanns på plats?

 

Först gav mig du lycka 

sen tog du tillbaks den 

sen tog du min frihet

Varför tog du inte mitt hopp, älskling?

 

 varför lät du mig hoppas

 kämpa 

ge  

för din kärlek?

Men älskling jag orkar inte kämpa längre

jag orkar inte stå

 Snälla, se på  mig när jag frågar 

 

Älskling, är du hel nu?




Fri vers av Tuva Lisa**
Läst 476 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-29 17:46



Bookmark and Share


  sulimaa
Innerlig och frågande text ...en svår fråga att besvara ..när är någon någonsin hel...
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Tuva Lisa**