Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort å obetydlig 8)


Natt

Natten faller

Men stjärnorna sitter

fortfarande fastklistrade på himlen




Fri vers av Tuva Lisa**
Läst 690 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-02-24 15:07



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Ibland är tjurighet rätt om man vill att ens ljus ska synas.
2007-11-17

  Maria Zena Viklund
wow finns inget bättre sätt att uttrycka!
2007-08-15

    galaxel
nä det ä rdet inte när jag tänker efter hehe ;o Jag är ju så proffsig att det behövs 3 komentarer :S aja dikten va iallafall bra ;)
2007-05-08

    galaxel
eller är det en haiku ;o XD
2007-05-08

    galaxel
nice haiku du e bra på haiku XD jag kan aldrig göra så stavelserna sitter ^^
2007-05-08

  Cris
stjärnor är på något vis alltid faschinerande och man kan
titta på dem oändligt mycket..
och just fastklistrade tycks de vara, det tycker jag var ett bra ord i din lilla text som inte alls blir obetydlig.
2007-02-24

    eva m h
Ja,vad kan få dem på fall?
2007-02-24

  Ola Rydberg
Jättefin
2007-02-24

    Noyle
Fin, fyndig text. Jag log när jag läste den. :)
2007-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Tuva Lisa**