Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför??

Varför kom du in i mitt liv?
Varför har du så stor betydelse för mig?
Varför tycker jag om dig så mycket som jag gör?
Varför gick jag på allt det du sa till mig?
Hur kunde jag tro att allt det du sa skulle vara sant?
Men nu vet jag att det inte är det!
Allt de e liksom bara borta!
Ljög du verkligen för mig?
Jag litade på dig, jag öppnade mig för dig. Jag till och med grät inför dig.
Hur kunde du göra något sånt efter allt vi gått igenom?
Du fattar inte mycket, jag var så ärlig som jag någonsin kan bli emot dig. Men ändå, fick jag inget tillbaka. Vad hände med alla ord? Vad hände med dina känslor? Tog dom bara slut så där?
Hur kunde du?
Ville du verkligen mig så illa?
Varför?!




Fri vers av Jessica90
Läst 260 gånger
Publicerad 2006-11-16 18:53



Bookmark and Share


  deepblacksoul
Hej, Tycker den texten var jätte fin!=)
Jag känner igen mig! Ha det så bra!=)
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Jessica90
Jessica90