Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

End

Curtain fallen

Everythings end

Its a end of a bleedning soul




Fri vers av heavymetalunge
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-11-16 20:41



Bookmark and Share


  Raven X
vakert/undebart...gilar jävligt mycket
2006-11-22

  *Camilla*
underbar
bokmärke!
2006-11-17

    Suzylu*
Denne gillade jag, Tack för lässtunden ;) , läs gärna min senaste xD
2006-11-16
  > Nästa text
< Föregående

heavymetalunge
heavymetalunge