Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta bara hand om varandra oavsett - det är det enda jag begär av er Inspirerad av Gary Jules


I min sandlåda - It\'s a Mad World

Min lilla hink har fått ett litet hål i sig och
varje gång jag fyller den så rinner sanden ut.

Alla andra i sandlådan har det jättebra,
deras hinkar är fyllda till toppen.

(Jag vill också ha en sådan hink)

Krig, Jordskalv och sjukdomar
kommer att härja över det blåa.

Kom och hjälp mig laga denna hink så vi tillsammans kan stå emot detta,
så att vi får det gjort,
kom igen mina sandlåde vänner
så lever vi tillsammans......


(så kom och lek med mig)


Om kärleken är försvunnen är det bara
mörker och skugga som jagar oss


So let Us unite, let Us end this misery so we can live
ever happily......




Övriga genrer av The Third Poet
Läst 605 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-16 20:46



Bookmark and Share


  Gab
Sanna ord, sanna ord !
2007-11-19

    Skymningens Miia
Wowser! Du har lyckats ännu en gång!
Helt underbar. Rolig men med ett djupt ord bakom det. Bravo!
2006-11-30
  > Nästa text
< Föregående

The Third Poet
The Third Poet