Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prins Carl Philip

Carl Philip Edmund Bertil..

Ja vem är du?

Vi står där vid kaffe automaten omringade av hela skolan..

Du kollar på mig..

Vad är det du förväntar dig?

Jag är den ende invandraren på hela campus..

Varför kollar du på mig för?

Vem är jag i hela denna värld?

Inget mer än dig och du inget mer än mig...

Varför vill du prata med mig?

Varför vill du att jag ska prata med dig?

Du är inget för mig..

Herren där uppe är den jag ska tjäna, inte dig..

Jag respekterar dig som en människa.. inget mer...!

Låt dina tjänare göra det...




Övriga genrer av The Third Poet
Läst 466 gånger
Publicerad 2009-01-17 01:10



Bookmark and Share


  Ali D VIP
Hm han som skrev förra kommentaren har nog aldrig skådat världen "underifrån" så att säga.Jag troor jag förstår vad du menar med texten
Salam

Ali
2009-09-24

    papillon
Vad gjorde den arme Carl Philip som var så förskräckligt?? Tafsade han på dig där vid kaffe automaten?? Räckte ut tungan?? Kom med någon taskig kommentar om ditt ursprung?? Nej, han kollade på dig - han såg på dig, sökte kanske ögonkontakt, ville prata - hur bemöter du det?? Med förakt, med avståndstagande - det är faktiskt patetiskt ynkligt när du försäkrar att du respekterar honom som människa - ingenting mer....
"Tjäna din Herre där uppe" - jodu! Sådan herre, sådan dräng.
2009-01-17

  Transparent Deoderant
Han kanske såg en vän i dig??
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

The Third Poet
The Third Poet