Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vän till salu!

Varmt välkomna till årets största rea på vänner..

Här kan ni hitta mig till ett exklusivt pris,

Räntefritt, fraktfritt och kostnadsfritt.. allt är fritt..

Du får umgås hur mycket du vill med mig..

TY LIVET ÄR ETT RENT HELVETE!




Övriga genrer av The Third Poet
Läst 467 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-13 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Third Poet
The Third Poet