Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En full dam..

vi var ensamma..

och ni trodde att jag skulle tafsa på henne? *skratt*..

ALDRIG!




Övriga genrer av The Third Poet
Läst 416 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-10 16:01



Bookmark and Share


  Mikael Llewyn Novac
Det borde du ha gjort!
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

The Third Poet
The Third Poet