Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu ett ensamt år

Tragiskt för mig, trevligare för andra..

Ännu ett år har gått och jag är fortfarande ensam..

Nåja, kan inte kräva alltför mycket här i livet..

Tackar Gud för att jag lever..

Happy Valentine's day to you all!




Övriga genrer av The Third Poet
Läst 492 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-14 00:20



Bookmark and Share


  lycksele
Du är inte ensam, om att vara ensam,
Varm hälsning till dej.
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

The Third Poet
The Third Poet