Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min älskade bror Magnus..




I wont let you go, never!

En solig sommardag i Juni det var då jag föddes
och första gången jag fick syn på dig, brodern min.

 

Du sa att jag var det vackraste du hade sett
du tog min hand och sa att jag hade långa och fina fingrar.

 

Du tog hand om mig, gav mig kärlek, lekte och nattade mig,
när vi hade vattenkoppor tillsammans
så fanns du vid min sida.

 

När pappa försvann ifrån oss så tog du över hans plats,
du offrade din ungdom för att ta hand om mig
Berra och mamma.


Vem skulle göra det bara så där utan att tänka över det
jo du brorsan, du brorsan.

 

Om du försvann ifrån mig vet jag inte vad jag skulle göra
gråta i oändligt många nätter och känna mig ensam
du betyder för mycket för mig brorsan..

 

Du måste lova mig att vara försiktig
för jag skulle inte klara av att förlora dig
du är en del av mig och om du försvinner,
försvinner en del av mig för alltid..

 

 

I wont let you go, never..

 




Fri vers av Lilla trollet
Läst 555 gånger
Publicerad 2007-01-12 12:57



Bookmark and Share


  The Third Poet
Wow! precis som min förebild, broder din.. Favorit verkligen!
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet