Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min älskade bror som alltid finns där i vått o torrt..




Jag kan inte tänka mig ett liv utan dig

Jag låg vaken i natt och tänkte på dig

att du kom hem oskadd från jobbet

tänk om du vart tvungen att köra för fort

och ligger nu i något dike och förblöder?

 

Jag kan inte tänka mig ett liv utan dig

 

Du viskar ord som jag behöver höra

när jag är på vilovägar så gudiar du mig tillbaka

du ber mig att blunda och känna efter i hjärtat

gårdagen känns så långt borta när du finns här

när du håller mig i handen så vet jag att allt löser sig

 

Jag kan inte tänka mig ett liv utan dig

 

Ända sen pappa försvann ur våra liv

så har jag alltid kunnat vända mig till dig

du fanns där när ingen annan fanns där

du var med på varenda operation jag gjorde

innan jag slumrade in så torkade du bort mina tårar

och du sa att allt kommer gå bra

när jag vaknade upp så satt du där vid min sida

då visste jag att allt var lugnt och att du tog hand om mig

 

 Jag kan inte tänka mig ett liv utan dig

 

Du får mig att tro att det finns en dag

som är bättre än den andra

du gör mig stark och du tror på mig

när ingen annan gör det..

 

 

 

Jag älskar dig brorsan.

 




Fri vers av Lilla trollet
Läst 1509 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-11 21:32



Bookmark and Share


    Pivvi
jag blev bara så himla varm av detta, din dikt tryckte mig så full av kärlek... skickligt att så tydligt bara ÄLSKA, vi människor tar så många omvägar, sammanfattat helt underbar dikt
2009-07-07

  Lejonhjärtas poesi
En mycket stark och fin kärleksförklaring till din bror. Den känns in i hjärtat.
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet