Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej, jag har aldrig påstått att jag tänker


Det gör så ont att förlora, så vi låter bli att satsa


Ibland bara funkar det inte att gå vidare
utan skugga
och utan stöd vid varje sida
våra sorger
kan bli till minnesbilder
som prätar sig fast i minnet i tusen år
och sen aldrig mer

det är rädslan för livet som gör oss tysta och tillbakadragna
det är smärtan i själen som får oss att vägra ta minsta steg
det är för smärtsamt att förlora
och det vet vi,
därför låter vi bli att satsa

för vem kan läka tusen sår i tider som denna
för problemen är inte blod och svält
utan det som finns inom oss
äter vi upp oss själva?
nej, vi bara drunknar
i livet sjö

och vi har inte lärt oss alla simtag än.




Övriga genrer av Noyle
Läst 1093 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2007-05-27 12:21



Bookmark and Share


  deepundermyskin
bra!
2007-06-29

  Lilla trollet
Så sann och så bra.. BRAVO!!
2007-06-28

  Elvira.L
Denna är så sann!

äter vi upp oss själva?
nej, vi bara drunknar
i livet sjö

och vi har inte lärt oss alla simtag än.

Nej, det har ingen. Och jag tror aldrig man gör det heller! Men hela livet kämpar man, kommer under ytan, men måste på nåt sätt ta sig upp igen. Och varje gång blir man lite bättre på att simma än förut. Det är min tanke iallafall....

Man måsta satsa även om chansen finns att man misslyckats! Annars blir man fast nere på marken föralltid. Jag ska flyga mot stjärorna ;)
2007-06-08

    Livia.W
Den var jättevacker!
När jag läser texten skapar jag samtidigt en bild inom mig,
och det är ganska ovanligt. Det är nåt positivt, bara så du vet!
2007-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Noyle