Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är så vinter. Det är för varmt ute.


När du fryser mig utan att möta min blick (det är därför det är så kallt nu)


Höstar blir till vintrar
och jag bara står här
tittar ut över stunder
som inte
finns
och blickar
som aldrig kastats
annat än vårdslöst
Jag sparade dem här
i den lilla plump
som dunkar och dunkar
och viskar ditt namn

Gråter gör jag inte
man kan inte gråta
över något som aldrig funnits
Men vet du?
Jag önskar att de fanns
mer än något annat

Jag önskar att jag slutar
samla dina blickar
under mina ögonlock
för när de läcker ut
kommer det blir problem
och då har jag
ingen chans att visa
världen
hur stark
jag är



Vintrar blir till vår
Men jag känner ingen majvärme
det är inte töväder på insidan
och
fast det är längesen nu
stelnar känslofloder
inuti
och jag har glömt
hur man tinar upp dem
hur man tömmer dem

De har frusit fast för hårt



Vår blir till sommar

Det blir inga skrapsår på knäna i år,
jag har blödit för mycket
för att det ska räcka till
till utsidan

Sommrarna brukar gå snabbt
men nu
känns det som om tiden bromsat
är det verkligen så
att sekunderna tickar långsammare
än förr
för förra gången
jag tittade upp på klockan
visade den också
försent





Fri vers av Noyle
Läst 1007 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-22 21:32



Bookmark and Share


  Lollan_
du river upp ens hjärta med dina känslofyllda ord
(det är något positivt)
känner igen känslan som alltförmånga gånger funnits i mig, som [i]finns[/i] i mig.
jättevackert,
tårar rinner på insidan när jag läser dina ord
2008-02-16

    C3H5(NO3)3
spröd, sorglig och vacker... bra
2007-10-11

  Ronny Berk
med \"sunder som inte finns\" skapar texten en känsla som knottrar huden...kalla kårar ropar på ... något...
2007-09-07

  lindblad
\"är det verkligen så
att sekunderna tickar långsammare
än förr
för förra gången
jag tittade upp på klockan
visade den också försent\"


helt otroligt. obeskrivligt.
2007-09-03

  Albert
är det okej att spara dig som skrivarvän? måste ju bara se när du skriver och jag hinner inte läsa nu, och då kanske jag tappar bort dig,
vad ska jag säga mer än att jag måste läsa mer?
2007-09-01

  Jolly Roger
Bra bra bra ! Slutet är bara så jävla ,mjiooo ! (jag har inte riktigt ord för att beskriva det , men det är iallfall skit bra ;P ) ^*
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Noyle