Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå och tänd ett ljus i morgon du med

Jag ska gå till kyrkan i morgon

brukar aldrig vara i kyrkan

förutom såna här dagar

och så bröllbop - begravningar - dop

men i morgon är en sån dag som inte ska sörjas

utan en dag vi ska minnas våra lyckliga stunder

ta åt oss och känna kärleken dom gav oss

jag vet i alla fall att jag ska gå till kyrkan i morgon

med ett leende på läpparna trots att det är en kamp

jag ska tända det där ljuset

sätta mig på bänken

luta mig bakåt och minnas tillbaka

så gå och tänd ett ljus i morgon..




Fri vers av Lilla trollet
Läst 966 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-02 17:43



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
En varm och kärleksfull hyllning och jo jag tände ljus även jag.
2007-11-18

    Aurora Borealis
Ja det ska jag också göra...Fint skrivet!
2007-11-02

    Issand. VIP
ja
fint
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet