Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fnitterspring


Det lyser i dina ögon idag
du vill flyga & du kan
idag står solen högt redan i gryningens späda dimma
& ditt hår blåser lätt, vi vill & vi kan
ta min hand och spring mig dit,
ut i världen och upp i himlen
upp i sommaren
när ängen lämnar fötterna och fötterna lämnar ängen
inunder oss
det är då vi svävar här rakt ut i allting
som fyller oss
HÖR DU, DET ÄR LIVET SOM SJUNGER
du skrattar jag ler vi lever & allting blomstrar
och allt blir kärlek
allt blir kärlek
allt blir kärlek

hela världen blir kärlek i ett andetags sekund
när vi springer där
ändlöst ändlöst

allt blir kärlek
& allt blir kärlek då

kom ta min hand och spring ut i den varma oändligheten
ljuset som bär oss och verkar så mjukt så lent så vänligt

inte en ond ton spelar i vindens skalor
det är så jag vill uppskatta dig
prisa dig min vän för att du finns för mig

allt finns så mycket för mig
jag älskar den här världen
& musiken som lyfter mig upp rakt ut i den
den riktiga världen
den alldeles alldeles riktiga verkligheten så ljus

allt blir kärlek då
ALLT BLIR KÄRLEK

du & jag, vi är bara älskande atomer båda två
med något som flyter
(jag vet inte vad det är)
men det slutar inte flyta

& dropparna av det dansar utmed fingertopparna
i våra händer
när vi springer där som orädda barn för allt vad vi har
& aldrig ens blir andfådda

s o l b a r n
allt blir kärlek då
rakt upp rakt ut i den oändliga sommaren






Fri vers av Nemona
Läst 715 gånger
Publicerad 2006-10-31 01:43



Bookmark and Share


  ordterroristen
mästerligt, underprestenterar med kommentarer
*bokmärker och applåderar*
2007-03-20

  Lina S Magnusson
me like
2006-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Nemona
Nemona