Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Holding on to let them know,
what's given to me.
To hind behind the mask this time,
and try to believe..




Lovar du mig att släppa mig när det är dags till stjärnorna?

Om jag sa att jag tog mitt sista andetag nu

skulle du gå vidare och bryta ner

eller skulle du andas åt mig?

 

Skulle du hålla mig i handen genom det hela

tills smärtan är över och jag har somnat in?

 

Lovar du mig att släppa mig
när det är dags till stjärnorna?

 

Jag har levt några tuffa år hittils

men jag tror jag har lärt någon om kämpandet

och jag hoppas det lever vidare i era hjärtan

 

När jag tar mitt sista andetag och ser in i dina ögon

så ser jag att du inte är beredd att släppa mig

men du är tvungen så jag håller dig i handen

HÅRT  -  sen blir det ingen styrka alls i handen

jag har tagit mitt sista andetag

 

Jag ser folk ledsna men var inte ledsna

jag har levt ett bra liv trots att det har varit tufft

men var glada att ni fick lära känna mig

mer eller mindre men det räknas fortfarande

 

Låt mig leva vidare inom er

 

 




Fri vers av Lilla trollet
Läst 879 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-11 21:48



Bookmark and Share


  träsnidaren
Kraftfullt!
Texten griper tag.
2014-01-11

  Poppin
Älskar den!
2009-12-13

  Serapis VIP
Ja, genom att andas ut, återgår du till anden, genom vilka de andra kan andas in.
På så vis kan både du och de finna mening i den sista stundens upptakt.
Men du tvivlar på deras förmåga att inspireras av dig?
Gör inte det!
Du bidrar, även om du inte vet hur du gör det.
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet