Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer du att älska mig - hela mig?

Trodde inte jag skulle finna någon igen

som jag skulle tycka om men ack så fel man har

jag öppna mig rätt tidigt för dig

tidigare än vad jag brukar göra

är det ett tecken tro?

 

Du sa att du alltid kommer finnas där för mig

och du lyssnar på mig och du får mig att le

du vet inte alltid vad du ska säga säger du

men hjärtat - du gör tillräckligt redan

frågan är bara om du kommer älska mig?

 

Närhet dit och dit krävs

höra att man duger och ja

men antar det är sånt man får ta

med en sån uppväxt jag har haft

du sa att de inte förändrade hur du kände för mig

tårar rann nerför min kind

men tanken fanns ändå inom mig

kommer du att älska mig - hela mig - trots mina brister?




Fri vers av Lilla trollet
Läst 924 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-14 02:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet