Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min Danne <3


En sak är säker

Jag lovar dig att alltid finnas där

och vara din solstråle varje dag

ge dig allt du behöver som jag kan ge dig

 

En sak är säker och det är att jag älskar dig

 

Jag har inte haft det lätt i livet

sen du kom in i mitt liv

har det blivit lättare att andas

uppskatta dom fina stunderna som finns

 

Jag älskar att bara ligga brevid dig

känna och höra dina andetag

se in i dina fina blå ögon

fläta in min hand i din

låta mina fingrar vandra i ditt hår som du älskar så

jag älskar när du kommer och bara kramar om mig

 

 

 

Jag kan bara säga en sak

Jag älskar dig <3

 

 




Fri vers av Lilla trollet
Läst 878 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-21 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet