Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke tappar smaken, så som tuggumi.

En tanke… en tanke tappar smaken… likt tuggumi.

’Smeker gitarren försiktigt och glor rätt ner’…

Jag vill ha dig på riktigt.. inget trims trams..

Jag vill ha dig.. Men jag vill ha dig så som du vill ha mig..
Vill att du vill ha mig. Precis som jag vill ha dig..

Jag ger dig allt och i gengäld vill jag ha allt. Det är för dåligt, det är bara så sorgligt.. You don’t want me now.. Men jag ska minsann ändra på det…

Och så som Mr.Gaye sa – ’Someway, somehow, oh baby…’

But I want chu, but I… but I want chu… but I want chu to want me chu…

’Min vinyl är repig’… *BANK*…

Men en tanke… en tanke om dig.. tappar smaken… likt tuggumi… Du finns inte längre….




Fri vers av The Third Poet
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-05 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Third Poet
The Third Poet