Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

marmor



du är att falla mot marmor
brus
mitt huvud är du
mitt marmorgolv faller mot huvud
en sekunds flimmer
mitt huvud störs mot marmorgolv





Fri vers av johii
Läst 653 gånger
Publicerad 2006-11-16 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

johii
johii

Mina favoriter
T-RED
precis exakt nu