Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försiktigt bort härifrån



dunkande hjärta i marmorgolv
varje försiktiga försiktiga fotsteg
våldsamt eko genom salen våldsamt
dunkande hjärta i marmorgolv
försiktigt se sig om
våldsam ögonkontakt
försiktigt försiktigt jag måste
försiktigt bort härifrån





Fri vers av johii
Läst 674 gånger
Publicerad 2006-11-16 22:25



Bookmark and Share


  Norma
Mera!
Men jag lever länge på den här...

Nanus
2006-11-17
  > Nästa text
< Föregående

johii
johii

Mina favoriter
T-RED
precis exakt nu