Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sara # 3

Sara matade fåglarna från en parkbänk med ett inristat hjärta med en pil igenom, hon brukade sitta där. Idag hade hon en svart hatt, ett linne och ett par jeans med en massa gammal målar färg på.Vid hennes nötta Dr martins känger trängdes fåglarna. Mest var det duvor som fick bitar av gammalt fransbröd, hennes armleder var fulla av olika armband. Hon plockade fram sin gamla walkman ur sin röda tygväska, satte i propparna och tryckte på play. Hon lyssnade på The Cures Disintegration, det var något melankoliskt harmoniskt över dem.

Hon hade precis börjat läsa Kafkas Amerika. 




Prosa (Novell) av Neal
Läst 275 gånger
Publicerad 2006-11-16 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal