Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att känna en sådan här kärlek för en person är det underbaraste som finns.


Jag kommer aldrig att glömma...

Jag har fastnat
fastnat i en fälla
jag inte vill sitta fast i

Du har gjort saker
för mig som ingen annan
någonsin har gjort

Du har sagt saker
till mig som ingen annan
någonsin har sagt

Och
jag har aldrig älskat någon
lika mycket
som jag älskar dig

Du är en av dom
viktigaste personerna
i mitt liv

jag vet det nu
och jag kommer
alltid att veta




Fri vers av refuge
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-11-16 22:42



Bookmark and Share


  epelkawka
tack, älskar dig med! ^^
haha, nejmen. skämt åsido.
Vem är den dedikerad to lix ? :D

finfinfin för övrigt :)
2006-11-16
  > Nästa text
< Föregående

refuge