Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilket skitsamhälle vi lever i hela systemet skulle behöva ett lavemang

Stjärnorna gnistra och glimma
Jag minns som barn
hur man åt av pepparkaksdegen
och blev dålig i magen

I dag är barn dåliga i magen
av stress och överkrav
De förbrukar sömnmedel och psykofarmaka
innan deras små kroppar ens har vuxit färdigt

Vilket skitsamhälle vi lever i
hela systemet skulle behöva ett lavemang

Var är alla vuxna som kan säga i från
och dra i nödbromsen
för det rullar på lite väl fort nu

Allas våra barn som ska bära vår framtid




Övriga genrer av Spirit
Läst 270 gånger
Publicerad 2006-11-17 00:13



Bookmark and Share


    laissez_faire
Jag skyller på Dokusåporna. Och Marilyn Manson. Det är väl så man gör när man ska vara "vuxen"? Skyller ifrån sig.
2006-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit