Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek <3

Jag sitter här och tänker på dej,
Vad jag önskar att jag vore din tjej,
Men du gillar inte mej,
Vad jag önskar att du inte var gay.




Bunden vers (Rim) av Vizzly
Läst 433 gånger
Publicerad 2006-11-17 13:25



Bookmark and Share


  Johnny Chow
haha! klockren;)
2006-12-05

    Då jag var fjorton år.
hehe..du rimmar kul

o e shysst me :P
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Vizzly