Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En höstdag

När jag hör,
Regnet smattra utanför,
Och vindens brus,
Är jag glad att jag är inomhus.




Fri vers av Vizzly
Läst 420 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-17 16:43



Bookmark and Share


    Då jag var fjorton år.
så jävla bra!!

o kul!! ser när du skriver ///mikkan
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Vizzly