Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tjej på 4 år är hon mitt älskade barnbarn. Hon pratar så förståndigt så jag blir oftast rörd. Hon är så sprudlande älskar att dansa och visa mig sina färdigheter. Jag kan inte fatta att jag kunnat leva utan denna lilla dam, farmors prinsessa.


Kärleken mellan oss

Idag hade vi det så mysigt må ni tro, det blev både skratt och kramar.

Vi städade lillebrors låda och det gick som en dans. Du ville torka lådan för du är som du sa; världsmästare på att torka lådor.

Sedan blev det till att rita och vi testade alla färgpennor som fanns.
Jag fick en drake som såg jättefarlig ut. Men för att mildra det lite så fick jag också en stor måne och en gräsmatta att titta på.

Så upptäckte du att du glömt att rita ben på lillebror det måste han ju ha.
Så sa jag att jag älskade alla mina barnbarn. Då säger prinsessan att;
farmor visst är det bra att man kan älska flera samtidigt.




Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-11-17 16:48



Bookmark and Share


  aPorcupine
Oj så klok ditt barnbarn är! :)
Jättegullig text :)
2006-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP