Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harry # 5

När han såg sig själv i badrumms speglen, så kände han knappt igen sig. Han såg betydligt äldre ut nu med tjockt brunt skägg, och långt hår. Han tog sig i skägget, det kändes skönt han kom att tänka på Beatles omslag till Abbey road.

Han gick ut i köket som hade ett schack rutigt golv, det var ganska så omodernt men funktionellt. Det fanns inget rinnande vatten , man fick gå ut på gården och pumpa upp vatten. Nu på vintern var det var det lite besvärligt, man fick värma vattnet på kaminen.

Han satte på en kanna kaffe, och började läsa lite dikter av Dylan Thomas.

Vintern var en hård årstid, isolation och mörker han klappade katten och satte sig ner för att skriva.

Igentligen ville han gå ut och skriva, sätta sig under kastanje trädet på gården. Han längtade till sommaren, han kände sig röksugen när han fick syn på majspippan som låg på bordet, han knackade ut den gamla tobaken och fyllde den med ny, det smakade gott. Han skrev in sida 56 det kändes enkelt, han försvann i tankarna.




Prosa (Novell) av Neal
Läst 228 gånger
Publicerad 2006-11-17 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal