Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorg














Jag gråter utan att gråta

Därför
är det ingen som ser




Övriga genrer av Claudia_vampire
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-11-18 01:49



Bookmark and Share


    romani princess
förstår dej..
2006-12-16

  Angel_of_Death
Ja. De här orden har jag själv försökt fått ut i ord, men aldrig lyckats bra nog.
Du skriver väldigt bra. *gilla* :)
2006-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Claudia_vampire
Claudia_vampire