Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du älskade aldrig henne på riktigt, va ?


Vilsen sönderriven och förtvivlad
sitter hon där
snyftande
Vid bäcken där ni en gång
träffades

Misshandlad
och blödande

I skogen där ni en gång dansade
tillsammans
Mellan rådjur och svampar

Men

Hon var en leksak för dig
en sak man kunde göra som man själv ville
med

Hon har begravt
Sitt gråtande ansikte
i sina blödande händer

´Hennes kropp är för sönderriven
För att kunna vandra
Till hjälpen
som finns i byn

Hon ligger kvar där
Hon stirrar ner i bäcken
Och sedan dränker hos sig

Medans du sitter och kollar på TV
Lugnt
och
Bryr dig inte om varför hon inte har kommit hem
För du

Älskade aldrig henne




Fri vers av Tuva Lisa**
Läst 486 gånger
Publicerad 2006-11-18 13:02



Bookmark and Share


    Weronica
Verkligen sorglig med sin perfekta gnista, jag tycker också att du skriver otroligt bra för din ålder :)
2006-12-11

    Doorvena
men ärligt talat; 11 år och skrivit denna! vad kommer du då inte åstakomma när du är 20? bli nu inte en sån som alla andra, fortsätt att skriva... du kommer få många att tycka om och beröras av dina texter.
2006-12-09

    Doorvena
fan alltså..
2006-12-09

  Orden flyger
riktigt jävla bra .
2006-12-07

    Suzylu*
oo vilken bra ;o ;D;D;D Perfa Tuvs , DU borde däremot bli poet när du bli stor ;)
2006-11-18

  Micael Axelsson
Oj... Tuva!
Den här var stark... väldigt stark.

Den kändes mixad, som verklighet kombinerad
med litet sagospråk... och det förstärker texten
och helhetskänslan.
2006-11-18

    Sony
Den här var väldigt stark, mycket bra.
2006-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Tuva Lisa**