Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gå framåt

I den bästa av världrar
lever jag bekymmersfritt

jag går på moln, allt mörkt blir ljust
ovissheten blir till vishet
i mitt inre finns rymd

Allt är självklart, jag ser alla sambanden

I den världen skulle jag förstå
det obegripliga skulle bli hanterligt

I den världen kan ...Kan jag växa där?

Det skulle bli ett liv utan strävan
mot vad




DIG




Fri vers av M
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-11-18 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M