Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är inte klart

Res dig upp

Våga
Sätt det ena benet framför det andra
Släpp taget
Ja det är tungt
Rädd
Du är stark
Jag vet det

Kom nu
Du finns
Livet finns framför dig

Det du gjort är gjort det går inte att leva igen

Nu är du snart där,

Föjl livsviljan
Det hjälper dig





Där möter jag dig




Fri vers av M
Läst 237 gånger
Publicerad 2006-11-18 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M