Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

invecklade i kaoset-

Våra kroppar är manifestationer av det noumenella

Därför är du så svår för mig
du blir mitt kaos

som jag inte bett om
då jag ej förmår förmår att skilja mig
från mitt inte
som nu är mitt kaos

En föreställning om
att livet är
här och nu
jag vill inte


Vågar inte,villja chansa




Fri vers av M
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-11-18 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M