Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänk helst inte

Långt ifrån allt blir som man tänkt sig

Varför tänker jag då

det blir bara jobbigt när

det inte blir som man tänkt sig




Fri vers av M
Läst 271 gånger
Publicerad 2006-11-18 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M