Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom eller stå där då

Okunnighet om varandra
ge och ta
vad blir det kvar
kom eller gå

stå kvar

det va inte det jag sa

nä men du tänkte

va då, det är du som säger

det va du som såg sa att du såg- vad jag tänkte och det kan man inte

jo

näe





Två vuxna människor som försöker sig på det ouppnåbara

Att förstå den andra!




Fri vers av M
Läst 278 gånger
Publicerad 2006-11-18 15:41



Bookmark and Share


    Mattias Karlsson
\"det va inte det jag sa

nä men du tänkte\"

- ja, herregud, vilka diskussioner vi människor har ibland. De här två raderna är en så bra representation av våra försök att kommunicera och hur sårbara vi är.
2007-02-20

  MW
mm, iblan ä de ju så.. fin
2006-11-18
  > Nästa text
< Föregående

M