Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du...

Att bara ligga och längta,
det kan vara nog så svårt,
När tankarna rullar i gräset, ger fläckar på nyköpta jeans,
En lång inandning fäster vår kärlek vid mitt hjärta,
Din kropp, min tröst, en livlina i mina såphala händer,
Vem är du som jag drömmer, när ska du komma,
Och lyfta mig ur vattnet, torka mitt hår och fylla mitt inre,
Med solen som du sätter i rörelse, med det som får oss alla,
Att bara ligga och längta




Fri vers av Steppen
Läst 438 gånger
Publicerad 2006-11-18 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steppen