Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döda



döda skulle du
döda om Gud
bad dig?




Bunden vers (Haiku) av johii
Läst 751 gånger
Publicerad 2006-11-19 02:13



Bookmark and Share


  Norma
Yoda? Are you alive?
Me like it, gooood...

Luke Skywalker
2006-11-19
  > Nästa text
< Föregående

johii
johii

Mina favoriter
T-RED
precis exakt nu