Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du så mördat barn

Lita på mina darrande händer

Fastän mina muskler är så små

Om du så mördat barn eller ockuperat länder

Så älskar jag dig så








Fri vers av Ola Nilsson
Läst 401 gånger
Publicerad 2006-11-19 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Nilsson
Ola Nilsson