Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödets dag

I gryningsljuset vilar rymden
Vaggandes i ödets famn
Gungar som en insvept båt
av havets ljumma hamn

Kanske blir det du och jag
när ödet får bestämma
Kanske kan jag denna dag
rädslans bojor hämma

Ödet styr vart andetag
Vart minsta lilla steg
Formar livet omsorgsfullt
Dess ömtåliga deg




Fri vers av Jenny*
Läst 358 gånger
Publicerad 2004-12-16 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny*
Jenny*