Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Järnspegel


Dina lögners soppa
som jag har tvingats svälja

i alltför lång tid nu
fräser och kokar i mitt inre

Men jag håller ut
och väntar

väntar

Därför en dag

kommer mitt inre smältverk
att ha bearbetat färdigt ditt slagg

Och jag kommer att kräka ut
en iskall och vass järnspik

som kommer att träffa dig rakt i pannan
just där lögnernas soppa blandas

Då kommer det att bli jävligt svårt för dig
att få upp den rätta koktemperaturen

och dina välvalda ingredienser
kommer aldrig kunna blandas mer


Du börjar redan få något simmigt i blicken
tror jag...




Fri vers av Zazzo
Läst 951 gånger
Publicerad 2006-11-19 21:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ruggigt bra...
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Zazzo

Mina favoriter
Egoism
Demon
Ögonblick