Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bångstyrigt

Känslor
Försöker styra
Känslor som uppstår
Och går
Sin alldeles egna väg
Utan att fråga
Om du själv är med
Eller har tänkt
Att dessa känslor tänka
Känna
Känslor
Bångstyrigt kravlar de sig upp
Ur ditt inre
Då du just tänkt att du vunnit

Kapitulera och känn
Tänk
Dessa känslor och le




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-11-19 22:57



Bookmark and Share


  ia VIP
låter besvärligt bångstrigt och mycket igenkännande...
kanon!!!
2006-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh