Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framför kulissen skrattar nickedockans mästare


Inte då, inte då skall svedan efter död och lidande,
Förbannelsen över liv och kärlek, vederfaras;
Nu och framgent bär jag en kuliss om min själ,
Berövad och ensam, och samtidigt besatt av er alla.




Fri vers av fadedfromblack
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-11-20 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fadedfromblack
fadedfromblack