Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beläst


Hur skall jag kunna behålla dig? Dag och natt trevar jag
I naturens lagbok, och alla böcker som diktats,
För att en sista gång få känna ett verkligt hopp.
Men allt är vagt och i var skriven mening finns ett gapande hål.




Fri vers av fadedfromblack
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-11-20 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fadedfromblack
fadedfromblack