Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam och naken i nattens hand


Regndroppar
Kapslade
Fångade
Når min hud och smeker mig blöt
I tårarnas skyfall

Fuktig natt som rinner
Kalla kårar
Av ensamhet
Möter ödet
Obeväpnad

I grusig grund som skär min hud
Barfota
I fumlande steg
Bort
Mot en horisont som diffust andas in mig
För mig iväg
I kvävda skrik
Till annan värld
Av annan sort
Inom kort




Fri vers av alx
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-11-20 01:14



Bookmark and Share


    laissez_faire
Gillar sättet du skriver på.
2006-12-06

  Sjöblom
väldigt fint och skört skrivet. verkligen utlämnande och jag känner igen mig. Vackert!
2006-11-20
  > Nästa text
< Föregående

alx
alx