Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sara # 5

Neal satt på barstolen i köket och spelade Rom i regnet på gitarren, när hon kom hem. Det låg en ensam ros på bordet och två biljetter till Paris, hon var genomvått av regn. Det trillade ner droppar från hennes svarta hår. Han sjöng I oktobernattens grav i stockholms svarta skog värms jag än av det du gav och det du tog. På hyllan under speglen där står din läppglans kvar. Buteljen ligger i regnet. där våta löven far.....

Hon satte sig ner vid bordet och log, han satte gitarren vid väggen, hämtade en handduk och torkade hennes hår.

- Jag har köpt lite the, och tjock honung.

Det rök ur muggarna och doftade gott, där dom satt med lite värme ljus i det lilla köket.

Han sa: jag tar ut mina sista semester dagar, chefen kommer att bli sur.
Men jag bryr mig inte mer.

Jag tror inte på på det mer, måste hitta lite mening.

- När åker vi ?




Prosa (Novell) av Neal
Läst 240 gånger
Publicerad 2006-11-20 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal