Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när inspirationen har försvunnit finns det inget kvar att skriva

när inspirationen försvunnit
och man har blottat sitt liv
då finns det inte så mycket kvar att skriva

så hädanefter
tänker jag:
jag skiter i det här

och jag tänker
nöja mig med
att läsa epelkawkas texter

det borde du också göra!




Fri vers av refuge
Läst 354 gånger
Publicerad 2006-11-20 18:27



Bookmark and Share


  epelkawka
hahaha, men ååh! jag älskar dig, din lilla korv :D
Fan vad söt du är ^^
<3

(5an är inte för att jag är egenkär, utan för att du är bäst)
2006-11-20
  > Nästa text
< Föregående

refuge