Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arktis


Där gråter daggen, och vintervindar viner;
En lätt bris frasar det mjuka gräset;
Det kylda regnet faller där, ock snödrivor –
Men varken tårars förlust, eller älskares fotsteg passerar dess jordmån.




Fri vers av fadedfromblack
Läst 417 gånger
Publicerad 2006-11-20 18:50



Bookmark and Share


  wayward - taiga
hupp, så fint..

finns det gräs där.. hoppas det..

Jag tycker om iskalla platser.. :)
2006-11-20

  MW
fin, sorgsen coh mkt bra!
2006-11-20
  > Nästa text
< Föregående

fadedfromblack
fadedfromblack